Logo

Bedstemors bradepandekage med æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lækker og nem æblekage der laves i bradepande. Lav den og nyd den til teen eller kaffen en søndag eftermiddag, eller måske får dine gæster lov til at smage. Velbekomme.

 

3-4 æbler (store )
4 hele æg
8 dl sukker
250 g margarine
8 dl hvedemel
5 tsk bagepulver
3 dl mælk

Æg og sukker piskes hvidt, margarinen smeltes og hældes i.
Hvedemel og bagepulver blandes og sigtes ned i dejen sammen med mælken.
Æblerne skrælles og skæres i tern, inden de vendes i dejen.
Dejen fyleds i en bradepande og bages ved 175°C i ca. ½ time.
Der kan evt. drysses lidt sukker ovenpå dejen, når sukkeret er gyldenbrunt er kagen færdig.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (24 stemmer)
Siden er blevet set 14.904 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her