Danablu-creme:
100 g flødeost naturel
100 g Danablu
25 g hakkede valnøddekerner
evt. lidt fløde
Pandekagedej:
1 ½ dl sødmælk
1 dl pilsner-øl
1 æg
2 dl hvedemel
4 spsk olie
1 knsp salt
lidt smør
Tilbehør:
blåbær friske eller frost
25 g valnøddekerner
*
Danablucreme: Mos flødeost og Danablu sammen og tilsæt valnødderne.
Er cremen meget fast, kan man røre lidt fløde i.
Pandekager: Pisk dejen sammen og kom lidt smør på panden til stegning af den første pandekage.
Bag 8-10 tynde pandekager.
Servér dem varme rullet om Danablucremen, og pynt med valnødder og
blåbær
Tips: Blåbærrene kan erstattes af blåbærsyltetøj, som er rørt op med lidt porsesnaps.