Bundene (dem alle sammen):
1250 g blødt smør
20 dl sukker
20 æg
2500 g hvedemel
22,5 tsk bagepulver
5 dl cacao
15 tsk vaniljesukker
15 dl mælk.
Rør smør og sukker godt sammen. Tilsæt æggene et af gangen. Bland hvedemel, bagepulver, kakao og vaniljesukker sammen og rør det i dejen skiftevis med mælken. Hæld dejen i smurte bradepander og bag hver bradepande i ca. 60 min. ved 170°C.
Chokoladecremen:
570 g mørk chokolade
450 g lys chokolade
6 æggehvider
2 kopper sukker
2 knivspids vinsyre
1 tsk salt
1 kg usaltet blødt smør
4 tsk vaniljesukker
4 tsk pulverkaffe
4 tsk mørk rom.
Smelt chokoladen i vandbad. Pisk æggehviderne med sukker, vinsyre og salt ligeledes i et vandbad(som skal være håndvarmt). Når æggehviderne er seje, blandes de med smørret. Dernæst blendes chokoladen og de øvrige ingredienser i.
Kagen lægges sammen
Den afkølede kage presses ud i cirkler efter kagestativets form - en cirkel for hver etage. Den bagte overflade skæres væk og kagerne flækkes i to. Den underste halvdel smøres med et lag chokoladecreme og den øverste halvdel lægger overpå igen. Kagerne overtrækkes med udrullet marcipan og pyntes efter ønske.