Pandekage:
2 æg
2 dl hvedemel
4 dl mælk
2 spsk madolie
lidt salt
Kødsauce:
500 g oksefars
lidt olie til bruning
1 dåse hakkede tomater
1-2 fed hvidløg
evt. lidt chili, timian eller oregano efter smag.
Smages til med salt og peber.
200 g revet ost
Pisk ingredienserne sammen.
Hældes i en stor bradepande beklædt med bagepapir.
Bages midt i ovnen ved 200°C i ca. 20 min. til den er gylden.
Kødet brunes, tomater og div. krydderier tilsættes.
Simrer under låg 5-7 min. Køles lidt af.
Kødsaucen hældes ud over den varme pandekage.
Lad pandekagen ligge på bagepapiret, så er den nemmere at rulle.
Herover drysses ca. 200 g reven ost.
Pandekagen rulles sammen om fyldet og stilles på lukningen.
Pyntes herefter med lidt reven ost og oregano.
Serveres med salat og et madbrød.