Logo

Kaffebrød med makron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 l. vand
100 g gær
100 g melis
5 g salt
100 g fedtstof (margarine/smør
2 stk æg
lidt kardemomme
1200 g hvedemel

Makronmasse:
250 g bittermasse (kransekagemasse)
500 g melis
æggehvider
lidt hvedemel

Bland vand og gær sammen.
Tilsæt sukker, salt og kardemomme.
Tilsæt hvedemel, fedtstof og æg.
Ælt det hele godt sammen.
Rulles ud og bages, og skæres ud i skiver.
Derefter sprøjtes en stribe makronmasse på med sprøjteposen, og bages herefter i en ikke alt for varm ovn ca. 180-190° til de er pæne lysebrune.
PS: Skal det være luksus, drysses lidt hasselflager ovenpå.

Makronmasse:
Rør bittermasse og sukker sammen, tilsæt æggehvide (stille og rolig, så
det ikke klumper), til massen bliver en lind grød (ikke for tyk, heller
ikke for tynd).
Allersidst tilsættes et par skefulde hvedemel og røres med rundt et par gange.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering (2 stemmer)
Siden er blevet set 5129 gange.
Annoncører

Kommentarer

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
75515-03-2011 11:26:42 lissi clausen
hvor længe og hvilken temp. skal den udrullede dej have

Nyt design

Vi har fået nyt design, håber at I kan lide det.

Gode tilbud til dig

Vil du annoncere?
Fodspor
Feedback
Tip en ven