Logo

Mørdej til tærtebund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g hvedemel
1 spsk sukker
125 g smør (evt. margarine
2 æggeblommer

Bland melet og sukkeret.
Smuldr det kolde fedtstof heri, til det har konsistens som reven ost.
Tilsæt æggeblommer og saml hurtig dejen.
Lad den hvile i køleskabet ½-1 time.
Rul dejen ud og læg den i en tærteform.
Rul kagerullen hen over tærteformens kant, så dejen afskæres pænt.
Prik den med en gaffel.
Forbag bunden i 10 min i en 200ºC varm ovn.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.442 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her