Logo

Marengskager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æggehvider
½-1 tsk citronsaft
8-10 spsk .sukker

2 spsk lemon curd (citroncreme, færdigkøbt)
2 dl piskefløde
Frisk frugt fx. kiwi, vindruer, jordbær
Citronmelisse

Pisk hviderne stive med citronsaft.
Tilsæt sukkeret lidt ad gangen under stadig piskning.
Sprøjt marengsmassen ud i smurte, meldryssede portionsforme af aluminium.
Bag marengskagerne ved 125°C i 1 ½ time, sluk for ovnen og lad kagerne køle helt af i ovnen - gerne natten over.
Fordel den syrlige lemon curd på kagerne.
Pisk fløden og fordel også den på kagerne.
Dekorer med frugt, bær og citronmelisse.
Bages ved 125° i 90 minutter

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.040 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her