Logo

Marmorkage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g smør
225 g sukker (ca. 3 dl )
2 tsk vaniljesukker
3 æg
250 g hvedemel (4 dl )
2 tsk bagepulver
1 dl fløde eller mælk
2 spsk kakao
 
Rør smør og sukker godt sammen og rør vaniljen i. Tilsæt æggene og rør
godt mellem hvert.
Bland bagepulver i melet og rør melet i dejen skiftevis med fløde / mælk.
Tag ⅓ af dejen fra og rør kakao i.
Kom halvdelen af den lyse dej i en smurt sandkageform.
Kom den mørke dej herpå og herover igen den lyse dej.
Vend lidt rundt i kagedejen med en kniv, så kagen marmoreres.
Bag kagen ved 175ºC i godt 1 time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.136 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her