Logo

Pandekager Tykke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pandekagerne serveres typisk om sommeren. Enkelte ærøboer tilsætter flæsketerninger.

6 æg
½ kg hvedemel
1 pk gær
4 ½ -5 dl mælk
Raffinol

Hvedemel, æggeblommer røres sammen med mælk. Gæren tilsættes. De stivpiskede hvider vendes i dejen. Dejen skal være tyk. Hæver i ½ time. Bages i raffinol eller lignende.

Betragtes som en hovedret. Serveres varme med stikkelsbærkompot, æblegrød, sirup eller syltetøj. Serveres også kolde til kaffebordet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.763 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her