Logo

Royal Dessertkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Kagen kan fryses eller gemmes i kagedåse.

#
350 g rå reven marcipan
3 æg
150 g sukker
75 g hasselnøddeflager
150 g bitter chokolade
75 g blødt smør
1 tsk bagepulver
*


Det hele røres sammen.

Degen hældes i en smørsmurt springform, eller en springform foret med bagepapir.

Bages 45 min. ved 180 °C (den skal være gylden)

Serveres med flødeskum.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.966 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her