Logo

Timianpandekage med spidskål og oksekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej.
75 g hvedemel
75 g majsmel
1 knivspids salt
2 tsk tørret timian
2 store æg
2 dl vand
50 g smør
 
Fyld
1 lille spidskål
4 skiver bacon
350 g hakket oksekød
2 tomater
1 spsk chilisauce
 
Hvedemel, majsmel, salt, timian og æg røres sammen.
Varm smørret op og rør halvdelen godt ind i dejen.
Tilsæt vand og rør det sammen.
Lad dejen hvile en halv time.
Pensl en varm Tefal-pande med smeltet smør og hæld dej på.
Bag dem gyldne på begge sider ved ikke for stærk varme.
Snit spidskålen.
Skær tomaterne i mindre stykker.
Skær bacon i korte strimler og svits dem i en gryde.
Tilsæt kødet og svits det, til det er gennemstegt.
Tilsæt tomaterne, kålen, chilisaucen, salt og peber.
Svits det i 5-10 min.
Ved anretningen rulles pandekagerne om fyldet og serveres med salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.164 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her