Logo

Valnøddetærte 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kaneldej:
25 g sukker
1 knsp salt
½ tsk stødt kanel
200 g hvedemel
100 g smør
100 g kvark
Fyld:
¼ liter valnøddekerner
¼ liter sirup
65 g farin
2 æg
korn af ½ vaniljestang
1 knsp salt
60 g smør

Blend alle tørre ingredienser til dejen i en foodprocessor.
Tilsæt smør og kvark og blend til dejen samler sig til en kugle.
Dette kan naturligvis også gøres i hånden.
Læg dejen i køleskab 1 times tid.
Rul tærtedejen ud og beklæd en rund eller aflang form med dejen og forbag den ved 180°C, 8-10 minutter.
Kom alle ingredienser til fyldet i en tykbundet gryde, varm dem under omrøring til smørret er smeltet, men lad dem ikke koge.
Hæld fyldet i tærten og bag den færdig ved 180°C, indtil den bobler og er gylden, 5-8 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.200 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her