Logo

Hundemad - Guffer 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 500 gram lever,

1 ½ kop hvedemel,

ca. 250 g havregryn,

3 bouillon terninger (okse eller kylling),

2 piskede æg,

1 kop vand.

Skær leveren i terninger (kan blendes), rør hvedemel, havregryn sammen i en skål, tilsæt bouillon, æg og lever, tilsæt derefter vand til det er grødagtigt (vil være klistret)
Rulles ud på et godt meldrysset bord, til en tykkelse på ca. 2,5 cm. (brug ekstra hvedemel om nødvendigt).
Stykkerne vendes i hvedemel og bages ved 180°C i ca. 60 min.

Afkøles og opbevares i fryseren i max 2 uger.
Velegnet som belønning ved træning.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.431 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her