Logo

Hundemad - Mors hjemmelavede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500g kæbekød, svinelever, el. kallun
5 gulerødder
½ dl olie
 

Kødet el. leveren koges i ca. 60 min.

Gulerødderne koges til de er møre.
Kød, gulerødder, og olie blendes brug evt. lidt af kogevandet.
Det hele afkøles og serveres eller fyldes i hule kalkben og nedfryses til senere servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.426 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her