Logo

Lækker lever-, bacon- og løgkebab

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne smagskombination er en, som mange mennesker sætter pris på og sammensætningen fungerer akkurat lige så godt på grill. Du skal blot være meget opmærksom på, at leveren ikke får for meget. Køb en tyk skive, så du kan dele den i store humpler, så vil den ikke tørre ud under tilberedningen. Husk, at lever smager langt bedre, når den er saftig.
 
Til 4 personer
350 g tyk skive lammelever
8 små skalotteløg
½ spsk hakket frisk persille
½ spsk hakket frisk salvie
10 skiver stribet bacon uden svær, halverede
salt og peber
4 x 25 cm flade metalspid
 
Kom de pillede skalotteløg i en gryde kogende vand og lad dem koge i cirka 3 minutter, indtil de akkurat er møre.
Kom dem i en sigte og frisk dem op under koldt vand.
Når væden er dryppet af, skærer du alle løgene i halve igennem roden.
Skær leveren i 4 cm tern og kom dem i en skål sammen med persille, salvie og masser af salt og peber.
Ryst det hele sammen, så alle leverstykkerne bliver dækket af urter.
Stræk hvert baconstykke med bagsiden af en kniv og fold det rundt om et levertern.
Spid lever og skalotteløg skiftevis på pindene og grill dem over mellemvarme kul i 10 minutter, idet du af og til vender dem, indtil baconen er sprød og leveren stadig saftig indvendig.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.099 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her