Logo

Bøf a la Thai / wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
To personer

1-2 stk bøffer
1 finthakket chili
1 spsk Soya Sauce
50 g Cashewnødder
Sød chili Thai sauce
1 bk. sukkerærter
1 bk. babymajs
1 bk. bønnespirer
vindruekerneolie
salt og peber

Snit bøffen (bøfferne) i fine strimler. Varm lidt olie i en wok eller på en meget varm pande. Rist kødet i 2 minutter. Tilsæt hvidløg, soya og chili sauce. Vend det sammen og krydr med salt og peber. Tag kødet fra og hold det lunt. Kom grønsagerne på pande og 1/2 kop vand. Lad det simre 4 - 5 minutter. Vend det hele sammen med kødet og server med kogte ris.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 788 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.