Salaten er nem at tilberede, og de få råvarer kommer til deres ret på allerbedste måde både i smag og farve. Salaten er god med brød til frokost eller som tilbehør til lyst fjerkræ.
500 g borlotti bønner
200 g hindbær
200 g fårefeta
2 spsk extra jomfruolivenolie
2 spsk rødvinsvinaigre med hindbær
Salt, kværnet sort peber
*
Nip og rip bønnerne og kog dem i letsaltet vand i ca. 15 minutter.
Afkøl dem i iskoldt vand.
Skær fetaen i tynde skiver og bag dem på en bageplade med bagepapir ved 250º i ca. 10 minutter.
Fetaskiverne skal have gyldne kanter.
Flyder skiverne lidt ud, gør det ikke noget.
De kan senere brækkes i mindre stykker.
Afkøl den bagte feta på bagepladen.
Skyl forsigtigt hindbærrene og bland med borlotti bønner, olivenolie og rødvinsvinaigre. Smag til med salt.
Anret salaten, stik fetaskiverne i og kværn med sort peber.