500 g tomater
1/8 tsk groft salt
evt. lidt oregano
Æggekage
1 tsk hvedemel
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
1 dl mælk
4 æg (str. mellem)
400 g kogte kartofler i tern
200 g Cheasy Revet Ost 13%
Pynt:
Friskklippet purløg.
*
Skyl og tør tomaterne.
Skær et kryds i toppen og drys dem med salt - og et tip er også at drysse med oregano.
Stil tomaterne på en plade med bagepapir eller i et lille ovnfast fad og bag dem midt ovnen sammen med æggekagen.
Æggekage:
Kom hvedemel, salt og peber i en skål.
Rør mælken i lidt efter lidt.
Tilsæt æg og pisk blandingen let sammen.
Vend forsigtigt kartofler og ost i.
Hæld blandingen i et smurt ovnfast fad (ca. 5 x 15 x 27 cm) og bag æggekagen midt i ovnen.