Det er godt altid at have lidt god fiskekonserves i
spisekammeret. Så kan man med få midler sætte denne dejlige salat på bordet. Server
som forret eller frokostret evt. med brød til.
Arbejdstid: 15 min. Koge/trækketid: 18 min. Ikke
fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
#
2 dl grov bulgur
½ tsk salt
4 dl kogende vand
1 dåse sardiner i olie
2 tomater (både)
en lille håndfuld bredbladet persille (eller hakket
kruspersille)
2-3 tsk citronsaft
1-2 spsk olie
salt og peber
*
Bland bulgur med salt i en skål og hæld kogende vand på.
Rør rundt, læg låg på og lad det trække 15 min.
Hæld bulguren i en sigte og derefter over i en skål.
Tilsæt sardiner brudt i mindre stykker, tomater og persille.
Smag til med citronsaft, olie, salt og peber.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin