2 pakker frossen butterdej (4 plader til hver stang )
200 gram bacon i tern
500 gram champignon i skiver
1 stort hakket løg
300 gram skinke i tern
3 spsk sød sennep
1 spsk stærk sennep
to pakker flødeost naturel
500 gram broccoli i små buketter
Svits baconon godt i gryden, kom derefter champignon og løg ved.
Lad det simre lidt.
Hæld derpå væden fra og tilsæt skinke, sennep og tilsidst osten.
Sluk for pladen og lad det stå, til osten er smeltet.
Kom så små buketter af broccoli i, krydr med salt og peber.
Lad fyldet stå og køle af.
Rul butterdejen ud (4 plader til hver stang) ca. 30 cm brede.
Fordel fyldet på midten af de to plader og luk dejen omkring, så fyldet lukkes helt inde.
Pensl stængerne med æg og bag dem på midterste rille i 30-35 minutter i en til 200ºC forvarmet ovn.
Server stængerne med salat til eller som natmad..