Kønt og saftigt: I den sprøde butterdej gemmer der sig en krydret fars med saltmandler og rosiner
Til 10 stykker
1 pk dybfrossen butterdej ( / 10 plader)
2 spsk rosiner
2 spsk ristede saltmandler
400 g hakket oksekød
2 æg
salt, peber og rosenpaprika
50 g reven manchego (eller Gouda)
A. Lad en pakke dybfrossen butterdej tø op.
2 spsk rosiner 2 spsk ristede saltmandler hakkes fint.
De to ting æltes sammen med hakket oksekød og 2 æg.
Der krydres kraftigt med salt, peber og rosenpaprika.
B. Farsen fordeles på butterdejspladerne og de klappes sammen til trekanter.
Tryk kanterne godt sammen med en gaffel, der er dyppet i hvedemel.
Sæt dem på en plade med bagepapir og drys med reven ost.
De bages i den forvarmede ovn ved 220˚C (varmluft 200˚C) i 20-25 minutter.
Pr. portion: 14 g protein, 21 g fedt, 16 g kulh. = 324 kcal (1354 kj)