Logo

Chifferi Rigati med kartofler, chili og tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 frisk timian
2 fintsnittede chili
4 stængler blegselleri
150 g De Cecco "Chifferi Rigati" (Irma)
1 fl. De Cecco "Sugo Casa" (Irma)
1 frisk basilikum
friskrevet parmesanost

Kog pastaen efter anvisning i en gryde med kogende letsaltet vand. I de sidste 3 minutter tilsættes fintsnittede kartofler. Kom snittede blegselleri i en gryde med hvidløg, chili og Sugo Casa. Når det begynder at simre tilsættes 1 kop vand fra pasta/kartoffel vandet. Kog det godt igennem. Tilsæt snittet basilikum og timian. Hæld vandet fra pastaen og vend det i ragout’en. Server evt. med frisk revet parmesanost til.
---

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.281 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her