Logo

Skaldyrspasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

200 g pasta
1 rødløg
2 hvidløg
100 g champignon
2 spks olivenolie
3 1/2 dl purerede tomater
200 g krappekød
salt og peber
 
Kog pasta efter pakkens anvisning, pil løg og hak dem fint, rens champignon og skær dem i skiver.
Sautèr løg, champignon med knust hvidløg på en pande med olie, tilsæt de purerede tomater og lad saucen simre i 5 min. smag til med salt og peber.
Lad krappekødet dryppe af i en sigte og vend det i saucen.
Vend den afdryppede pasta med saucen og server straks.

Tips: purerede tomater kan erstattes af hakkede tomater eller hele flåede tomater.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering (0 stemmer)
Siden er blevet set 1193 gange - Se og skriv kommentarer længere nede.

Kommentarer

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.