Logo

Skaldyrspasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)Tip en venFacebook

200 g pasta
1 rødløg
2 hvidløg
100 g champignon
2 spks olivenolie
3 1/2 dl purerede tomater
200 g krappekød
salt og peber
 
Kog pasta efter pakkens anvisning, pil løg og hak dem fint, rens champignon og skær dem i skiver.
Sautèr løg, champignon med knust hvidløg på en pande med olie, tilsæt de purerede tomater og lad saucen simre i 5 min. smag til med salt og peber.
Lad krappekødet dryppe af i en sigte og vend det i saucen.
Vend den afdryppede pasta med saucen og server straks.

Tips: purerede tomater kan erstattes af hakkede tomater eller hele flåede tomater.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering (0 stemmer)
Siden er blevet set 1152 gange.

Kommentarer

Navn*:
E-mail*:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar*:

Nyt design

Vi har fået nyt design, håber at I kan lide det.

TAGS

Gode tilbud til dig

Fodspor
Feedback
Tip en ven