Logo

Paraguayos - info

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Paraguayos - info 

Paraguayos er en velsmagende stenfrugt. Den har det samme velouragtige skind som en fersken, men er flad og ikke rund. Smagen er sød, og frugten har en indbydende aroma og et meget højt saftindhold.

 

Paraguayos er ferskener med en lidt anderledes, flad form. De smager skønt, friskt og sødt, og så er de både saftige og sprøde. 


Paraguayos kan spises lige, som de er, eller de kan bruges i salater, gerne sammen med krydderurter og fx en god mozzarella.

 

Paraguayos kommer blandt andet fra Spanien. Klimaet her er ideelt til stenfrugter som paraguayos, der elsker varme. Området er meget tørt og allerede i juni kan temperaturen være 35-40 °C.

 

Paraguayos skal helst spises helt friske, og ellers opbevares de som andre stenfrugter bedst på køl.


Paraguayos - info

Se opskrift HER 

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.533 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her