Logo

Æg med fetafyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æg
50 g feta
1 tsk solsikkeolie
finthakket persille
sennep
paprika
8 sorte oliven
 
Æggene koges hårde, afkøles, pilles og halveres på langs.
Æggeblommerne tages ud og moses med feta og olie.
Smages til med sennep og paprika og fyldes i de halve æggehvider.
Pyntes med oliven.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.584 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her