Logo

Gratinerede portobellosvampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 portobellosvampe
5 tsk olivenolie
2 dl friskrevet parmesan eller pecorinoost
½ dl pinjekerner
frisk oregano
salt og peber
 
Fjern stilken, og skær hver svamp i 4 stykker, afhængig af størrelsen.
Læg svampestykkerne med bunden opad på en bradepande med bagepapir.
Kom olie, salt og peber, ost og pinjekerner på svampen.
Gratiner i ovnen ved 225ºC i ca. 8 minutter.
Drys lidt krydderurter over, og server svampene lune.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.726 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her