Logo

Hvidløgsrejer 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salt
Peber
2 fed hvidløg
1 bdt persille
3 spsk smør
200 g cherrytomater
1 kvist rosmarin
600 g friske rejer

Rejerne pilles. Husk at fjerne den mørke tarm.

Forvarm ovnen til 200º (varmluft: 180º). Pil hvidløget, skyl persillen og hak begge dele. Skyl tomaterne og halvér dem.

Smelt smørret i en pande. Steg rejehalerne på begge sider 1-2 minutter. Læg dem i et ovnfast fad. Bland hvidløg, tomater og krydderurterne med rejerne – og sæt dem i ovnen. Dryp med det varme smør og steg det hele 8 minutter mere.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.559 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her