Logo

Æggekugler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 hårdkogte æg
30 g smør
salt, peber
2 spsk hakket persille
 
Pil æggene og del dem på langs.
Tag den hårdkogte blomme forsigtigt ud og mos den med blødt smør.
Form blandingen til små kugler, som rulles i finthakket persille.
Fordel kuglerne i de halve æggehvider.
Serveres til flere grønsagssuppe.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.670 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her