Logo

Blåmuslingesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er opskriften på en meget lækker suppe - blåmuslingesuppe. Server gerne suppen for gæster med et lækkert brød og et godt glas hvidvin. Det skal nok falde i god jord.


1 ½ kg blåmuslinger
1 porre (det hvide i den, fint hakket)
2 skalotteløg, finthakket
3 fed hvidløg, hakket
1 kvisttimian
2 spsk olie
3 dl hvidvin
7,5 dl hønsebouillon
10 trådesafran
salt og friskkværnet peber

Garniture:
¼ porre
1 lillegulerod

*

Muslingerne renses godt med en stiv børste.
Hvis nogle ikke lukker sig kasseres de.
Porre, skalotteløg, hvidløg og timian svitses i olien i en stor gryde.
Hvidvin og bouillon tilsættes og bringes til kogepunktet.
Muslingerne tilsættes og suppen koger under låg 8-10 min. Idet muslingerne herunder vendes et par gange med en ske
Muslingerne tages op og holdes varme i en skål.
Hvis nogle ikke har åbnet sig kasseres de også.

Suppen sigtes gennem et klæde, tilsættes safran, og gives et opkog og smages til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 8.493 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her