Logo

Consommé "Osso Buco" tortellini og årstidens tern

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l. kraftig klaret oksebouillon
400 g kalveskank
1 pk. smør
2 porrer
concassé af 2 tomater
pastadej
10 g peberrod
2 gulerødder
½ knoldselleri
2 pastinakker

Pastadej:
180 g semola
60 g hvedemel
2 æg
1 tsk olie

Det hele blandes og æltes godt sammen, til konsistensen er smidig - stilles til hvile.
Skanken brunes, 1 porre, 1 gulerod, 1 knoldselleri, 1 pastinak i grove tern koges i bouillonen, til det hele er mørt.
Bouillonen sigtes, og kødet pilles fra skanken.
Resten af urterne skæres i tern (1x1 cm) og koges let møre i bouillon.
Kødet smuldres, 2 dl bouillon nedkoges og monteres med smør og revet peberrod, smages til med salt og peber.
Pastadejen rulles tyndt ud, 1 stor spiseskefuld lægges på pastaen, som stikkes ud i en stor cirkel.
Denne foldes til en halvmåne, og pastaen trykkes i rundingen, og enderne samles på midten modsat åbningen.
Tortellinierne koges møre i saltet vand.
Bouillonen koges og serveres i dybe tallerkener, urterne tilsættes den varme suppe, tortellinierne lægges i, og der drysses med tomat tern.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.727 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her