Logo

Crème garbure

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 g smør
1 løg
2 gulerødder
1 stilk bladselleri
1 lille kålroe
1 porre
1 kartoffel (andre grønsager kan også bruges)
1 l grønsagsbouillon
salt og peber
evt. 1 ½ dl kaffefløde
revet muskatnød

Skær alle grønsagerne ud i grove tern. Smelt smørret i en gryde og tilsæt grønsagerne. Efter fem minutter tilsættes kartoflen. Lad det stege 2 minutter til. Tilsæt grønsagsbouillon og smag til med salt og peber. Lad det simre i 20-25 minutter, til grønsagerne er møre. Blend suppen til en jævn puré og hæld den gennem en si. Tilsæt evt. 1,5 deciliter kaffefløde og smag til med lidt revet muskatnød. Suppen serveres med masser af brød med sprød skorpe til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.648 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her