Logo

Cremesuppe med østershatte og spansk kørvel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g østershatte (uden den grove del af stokken) skåret i mindre stykker
1 l. hønsebouillon
2 dl piskefløde
2 dl tør hvidvin
2 skalotteløg .
1 spsk hvedemel
1 spsk hakket spansk kørvel
Lidt friskreven muskatnød
20 g smør
salt og peber

Halver skalotteløgene og skær dem i tynde skiver, hvorefter de koges klare i smeltet smør.
Kom østershattene ned til 1øgene og sauter dem i 3 minutter under omrøring.
Drys hvedemel i svampene og lad det bage godt igennem.
Hæld lidt efter lidt suppen på svampene under omrøring.
Suppen skal røres helt glat inden næste portion suppe hældes på.
Kom vinen i og riv lidt muskatnød i suppen.
Smag til med salt og peber
Lad svampesuppen simre i 15 minutter og rund herefter af med piskefløden
Lad den koge uden lag indtil den har den rette cremede konsistens
Vend til sidst den hakkede kørvel i og server et godt, hvidt brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.649 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her