Logo

Cremet gulerodssuppe - Græskarsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(Til 4 personer)

400 g revet gulerødder (eller hokkaidogræskar skåret i tern)
1 rød peberfrugt i tern (gem lidt til pynt)
2 spsk Becel flydende
1 spsk friskrevet ingefær
Skallen fra en lime
1-2 tsk chilipasta eller karrypasta
7,5 dl hønsebouillon
Saft fra en lime
250 ml Cremefine Naturell
Salt og friskkværnet peber
Ristede græskarkerner til pynt hvor lækkert!

Svits gulerødder og peberfrugt i Becel flydende, hav en stor gryde til rådighed.
Tilsæt ingefær, limeskal og chili/karrypasta og svits det hele et øjeblik.
Hæld bouillon ved og lad det småsimre i 10-15 min.
Blend suppen og hæld den tilbage i gryden.
Tilsæt limesaft og Cremefine Naturell og varm godt igennem.
Smag suppen til med salt og peber og anret i skåle.
Pynt med en skefuld Cremefine Naturell, græskarkerner og lidt peberfrugt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.969 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her