Logo

Cremet jordskokkesuppe med ristet bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g jordskokker
1-2 løg
250 g kartofler
2 spsk olivenolie
8 dl hønsefond eller bouillon
1 tsk friskrevet muskat
2 ½ dl piskefløde
2 spsk citronsaft
groft salt og peber fra kværn
150 g bacon i tern
8 skiver flûtes
 
Skræl jordskokker og kartofler og skær dem i grove stykker. Pil løget og skær i tern.
Rist grønsagerne i olivenolie i en gryde og tilsæt hønsefonden.
Lad det simre i 20 minutter og tilsæt piskefløde og reven muskat.
Lad det simre yderligere 5 minutter til alt er mørt.
Blend suppen og smag til med salt, peber og citronsaft.
Bacon ristes sprødt på en pande og tages op.
Anret jordskokkesuppen rygende varm i 4 varme dybe tallerkener med bacontern.
Server med flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.141 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her