Logo

Fire-løgsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 løg
2 forårsløg
1 rødløg
4 dl bouillon
4 skivede radiser
2-3 spsk fintklippet purløg
salt og peber
 
Løg, forårsløg og rødlæg skæres i tynde skiver og fordeles i to mikro-egnede portionsskåle.
Hæld 2 dl bouillon i hver tallerken og dæk løst med mikrofilm.
Sæt i mikroovnen ved fuld effekt i 3 minutter.
Fordel radiser og purløg i supperne og giv dem atter 1 min ved fuld effekt.
Smag til med salt og peber og servér med brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.756 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her