Logo

Forårssuppe med radiser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g kartofler
1 løg
½ dl hakket persille
30 g smør
2 dl hønsebouillon
2 dl fløde
salt
peber
1 bdt hakket purløg
1 bdt radiser

Kartoflerne skæres i tern og steges i lidt smør med løg og persille. Tilsæt bouillonen og kog suppen i 15 min.
Blendes og køres jævn. Hæld suppen tilbage i gryden og lad den koge op og smag godt til. Hæld fløde i og skiver af radiser og hakket purløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.866 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her