Logo

Fransk grønsagssuppe med pistou

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kartofler ca. 250 g
2 gulerødder
1-2 courgetter ca. 250 g
1 porre
1 løg
1 ½ l bouillon
1 spsk olivenolie
150 g frosne grønne bønner
salt, peber, cayennepeber
 
Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i små terninger.
Skær courgetten i terninger.
Rens porren og skær den i skiver. Pil løget i skær det i terninger.
Bring bouillon og olivenolie i kog i en gryde. Tilsæt grønsagerne, dog ikke
bønnerne, og kog dem møre under låg i ca. 15 minutter.
Kom de frosne bønner i gryden og varm dem igennem i 4-5 minutter.
Smag suppen til med salt, peber og cayennepeber og server den i varme
tallerkener med 1 spsk pistou i hver. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.923 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her