Logo

Fransk løgsuppe - Soupe à l’oignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

24 små hvide løg eller alm. løg
4 spsk smør
sukker
1 ½ liter oksekødssuppe
1 dl cognac
salt og friskmalet sort peber
4-6 skiver ristet franskbrød
revet gruyèreost
 
Skær løgene i tynde skiver.
Varm smørret i en gryde, tilsæt sukker og svits løgene ved svag varme til de bliver gyldne, ikke mørkebrune.
Tilsæt oksekødssuppen under omrøring indtil supper kommer i kog.
Simrer ca. 1 time under låg.
Tilsæt cognac lige før suppen skal serveres og smag til med salt og peber.
Rist franskbrødet, smør franskbrødet og kom revet gruyèreost ovenpå.
Servering:
Hæld suppen op i en suppeterrin eller stor skål.
Eller server suppen i portionsskåle og kom 1 stykke franskbrød med reven gruyèreost oven i hver portion.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.764 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her