Logo

Fransk løgsuppe 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 løg
1 peber
1 fed hvidløg
25 g smør ell. olie
¼ l. tør hvidvin
1 l. bouillon
lidt salt

Løg og peber snittes fint og svitses i fedtstoffet, hvidløget knuses i salt og kommes i, svitses ca. 5 min. uden at brune.
Tilsæt vin og bouillon, koges ved svag varme i 20 min.

Servering:
Server med Flütes

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.586 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her