Logo

Græskarsuppe med ristet courgette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

½ spise græskar
½ l hønse eller kalvebouillon
1 courgette
1 fed fintsnittet hvidløg
olivenolie
Salt og peber

Skær skrald og kerner fra græskarret og kom det i en rummelig gryde sammen med bouillonen. Lad det simre 30 minutter og blend suppen med en stavblender eller i en blender. Kog den igen og smag til med salt og peber. Imens snittes courgetten i fine strimler og ristes 2 - 3 minutter i varm olivenolie sammen med hvidløg. Krydr med salt og peber. Anret courgetten med suppen og server.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.205 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her