Logo

Gulerodssuppe med porre

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Suppen serveres rygende varm evt. med lækre, grove hvedebrød til. Der kan evt. tilsættes en rest skinke eller hamburgerryg i tern. Nem, billig og sund.

Suppen serveres rygende varm evt. med lækre, grove hvedebrød til. Der kan evt. tilsættes en rest skinke eller hamburgerryg i tern. Nem, billig og sund.

 

2 store løg

8 store gulerødder

2 store porrer

1 liter vand

1 bouillonterning med grønsager

150 g flødeost naturel

salt og peber

 

Vandet koges i en stor gryde, og en bouillonterning tilsættes.

Løgene skæres i tern, gulerødderne rives groft, og porrerne skæres i tynde ringe.

Grønsagerne blandes og tilsættes det kogende vand.

Suppen koges i ca. 5 min.

Flødeosten tilsættes, og suppen smages til med salt og peber.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 5.464 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her