Logo

Gulerodssuppe med vilde urter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g fintsnittet løg
100 g selleri i tern
750 g fintsnittede gulerødder
1 liter hønsebouillon
1 spsk tomatpuré
salt og hvid peber
1 dl fløde
 
Svits løget, tilsæt selleri, gulerødder, bouillon, puré og ris og lad det snurre under låg i ca. 30 minutter.
Gnid suppen gennem en sigte eller blend den og hæld den tilbage i en gryde og tilsæt krydderier og fløde.
Varm suppen op før servering.
Server den med en klat kold cremefraiche eller drys af finthakkede vilde urter fx fuglegræs, syre, nælde eller skvalderkål m.m.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.459 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her