Logo

Gulerodsuppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 store groft hakkede løg
4 groft revne gulerødder
1 liter vand eller kyllingesuppe
2 grønsags bouillonterninger
200 g flødeost naturel
 
Løgene svitses i en gryde i lidt olie eller margarine, gulerødderne tilsættes
og vendes med løgene.
Vand, bouillonterninger og flødeost tilsættes og det hele småkoger i 15 min.
Jævnes med lidt Maizenamel.
Serveres som forret med flûte og eventuelt drysses med lidt hakket persille.

 
Tips: Den smager også godt med saften af en appelsin eller mandarin

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.453 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her