Logo

Gullasch suppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½-¾ kg mellemskært oksekød
25 g margarine
50 g bacon
250 g løg
3-4 tomater eller 1 spsk tomatkoncentrat
1-2 fed presset hvidløg
2 spsk rosenpaprika
½ tsk kommen
3 tsk salt
1 tsk peber
2 l. vand
50 g smør
3 gulerødder
¼ selleri
½ kg kartofler
3 porrer
1 rød eller grøn peberfrugt

Tilbehør:
6-8 skiver groft rugbrød
evt. 1,5 dl cremefraiche

Kødet skæres i terninger og svitses i margarinen.
Bacon skæres i terninger, løgene i både, og begge dele svitses med. Tomaterne skoldes, flås, skæres i både og tilsættes sammen med hvidløg, krydderier og vand sammen med smørret.
Suppen småkoger under låg i 1-1 ½ time til kødet er næsten er mørt. Gulerødderne skæres i skiver, selleri og kartofler i små terninger. Porrerne skæres i ringe, peberfrugterne i korte strimler.
Alle grønsagerne kommes i suppen, der koger yderligere 20-30 minutter, til alt er mørt.
Suppen hældes i skåle og serveres evt. med en skefuld cremefraiche i hver portion.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.375 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her