Logo

Gulyas - den ægte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

suppe til 6-8 personer

1 kg oksemellemskært
1 spsk svinefedt
4 stk store, hakkede løg
2 stk gulerødder
4-5 bladselleri stængler
1 kg kartofler
4 stk modne tomater
3 fed hakket hvidløg
3 spsk mild paprika
1 ds konc. tomatpure
2 tsk merian
1 stk chilipeber
3-4 l vand
salt og peber

Damp de hakkede løg, til de er klare. Skær kødet i terninger og vend det i fedtstoffet med løgene, til kødet har mistet farven - det skal ikke brune. Tag gryden af varmen og rør paprikaen i.
Tilsæt vand og tomatpure, og kog kødet en times tid. Skær gulerødder og selleri i små terninger. Halver chilien og snit den fint. Husk at fjerne frøene: Tilsæt grønsagerne og den halve chili sammen med hakket merian og hvidløg og kog suppen i 15 min., kom kartoffelterningerne i, og kog yderligere 45 min., til kødet er mørt.
Ca. 10 min før retten er færdig, skæres tomaterne i små terninger, kernerne fjernes og tomaterne hældes i. Smag suppen til med salt, peber og evt mere chili.
Når alt er mørt, serveres suppen rygende varm.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.879 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her