Logo

Hummerhalesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)Tip en venFacebook
2 poser frosne hummerhaler
1 gul peber
3 tsk karry
olie
1/2 l. fløde
1/2 l. mælk
2 tsk Maizenamel
salt, peber og evt. ekstra karry
 
Svits karry af i olien og kom hummerhalerne i.
Steg dem lidt og kom finthakket gul peber i.
Steg dem med lidt.
Drys Maizena hvedemel på, kom fløde og mælk i, småkog i 8-10 min.
Smag til med salt, peber og evt. ekstra karry
Serveres med flûtes.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering (0 stemmer)
Siden er blevet set 2838 gange.

Kommentarer

Navn*:
E-mail*:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar*:

Nyt design

Vi har fået nyt design, håber at I kan lide det.

TAGS

Gode tilbud til dig

Fodspor
Feedback
Tip en ven