Logo

Jægersuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 skalotteløg
3 dl friske tragtkantareller - eller 1 ½ dl tørrede
1-2 spsk smør
2 spsk hvedemel
7 dl kraftig bouillon elg hjort eller okse
2 dl fløde
2 dl mælk
1 dl cremefraiche
1 spsk soya
3 kværnede rosépeberkorn
3 spsk madeira
 
Løget hakkes fint og brunes i gryden sammen med svampe.
Hvedemel drysses over og bouillon spædes lidt efter lidt til.
Lad det simre i ca. ti minutter.
Tilsæt fløde, mælk, cremefraiche, soya og peber og lad det koge
yderligere 5-10 minutter.
Tilsidst tilsættes madeira og evt. salt og yderligere peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.814 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her