Logo

Jordbær/melonsuppe Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg søde jordbær

1 dansk netmelon

1-5 spsk sommerhonning

3-4 salvieblade

3-4 merianblade

 

Melonen halveres, renses for sten og graves ud af skallen.

Halvdelen af melonen og halvdelen af de istandgjorte jordbær blendes sammen med honningen.

Resten af melo­nen hakkes, og de sidste jordbær skæres i små stykker, kommes op i "suppen" og smages til med salvie og merianblade.

Serveres iskold, må gerne stå i fryseren en times tid inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.542 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her