Logo

Kalkunsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kalkunvinger, gerne midterledet
300-500 g suppeurter
1 suppevisk (fx. porretop, persille, timian, laurbærblad)
4 fed hvidløg
4 stilke rabarber
4 stilke citrongræs
1 spsk hvid peber
salt
1-2 små grønne chili
6 forårsløg
sukker

Snit rabarber og citrongræs fint. Kom vingerne, grønsager, suppevisk, hvidløg, salt(max ½ spsk per liter) og peber i en gryde, hæld koldt vand på til det dækker. Kog op og lad retten simrekoge ca. 1,5 time til kødet er mørt. Kog rabarber og citrongræs med de sidste 20 minutter. Tag kødet op, lad det køle lidt af. Pil kødet fra benene. Sigt suppen.

Mål en liter af til 4 personer. Kog op. Hak forårsløg og chili fint (smid kernerne ud). Kom begge dele i suppen sammen med 50 gr. kalkunkød pr. person. Smag til med salt, peber og sukker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.247 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her