Logo

Kalkunsuppe med safran

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kalkunschnitzel
3 dl hønsebouillon
0.1 g safran
100 g grønne bønner
salt og peber
citronsaft
 
Skær kalkunschnitzlen i tynde strimler.
Bring suppen i kog,
Tilsæt kød, snittede bønner og safran.
Lad det småkoge 5-6 min.
Smag til med salt, peber og citronsaft.
Kan evt. serveres med kogt og afkølet ris, som kommes i den rygende varme suppe.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.071 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her